HAR DU LYST TIL AT STØTTE ANDRE MED EN HJERTE-KAR-SYGDOM?

Skrevet fredag d. 7. december 2018

Har du en hjerte-kar-sygdom og har du lyst til at være en del af et team af frivillige, som står til rådighed med støtte og erfaringsudveksling til andre med en hjerte-kar-sygdom?

Vi forventer, du er afklaret med din egen sygdom, og at det er mindst 2 år siden, du blev hjertesyg. I mødet med den anden er du fordomsfri, respektfuld og tilstede, uden at påtage dig ansvar for at løse den andens problemer.

Kan du svare ja til ovenstående, er opgaven som patientstøtte for Hjerteforeningen på Viborg sygehus, måske noget for dig.

Opgaven består i at tale med hjertepatienter og pårørende på hjerteafsnittet på Regionshospitalet i Viborg. Det foregår hver tirsdag fra kl. 14 -17 og du skal kunne afsætte 1-2 tirsdage om måneden til opgaven.

Det er et krav, at du følger Hjerteforeningens oplæring, så du bliver bedre til at være støttende og tilstede – også når det er svært. Der er ingen udgifter forbundet med opgaven.

Ønsker du at vide mere eller melde dig til ordningen, så kontakt venligst sygeplejerske Anita Lykke Christiansen, Rådgivning Aarhus på telefon

70 25 00 00 tryk 4 + 3 eller mail: alykke@hjerteforeningen.dk

Rådgivning Aarhus, Jægergårdsgade 64, 8000 Aarhus C