Mænd med noget på hjertet – Viborg

Torsdag den 27. juni holder Hjerteforeningen temamøde i Sundhedscenteret i Toldboden. Denne gang er temaet; Mænd med noget på Hjerte, og som temaet siger, er det kun for mænd.

På mødet vil to af Hjerteforeningens patientstøtter fortælle om, hvad det har betydet for deres nuværende liv at være hjertesyg.

Jens blev hjertesyg i 2010 og fik lavet ballonudvidelse og stent. Han har senere fået en miniby-pass.

Knud Erik fik konstateret hjertesvigt i 2012. Han har efterfølgende fået konstateret ventrikulær takykardi og fik i september en ballon og stent. Han har udvidet aortarod og følges ambulant med scanninger.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål og snakke om, hvad jeres hjertesygdom betyder for jer i hverdagen.

Der vil være en hjertesygeplejerske tilstede for at svare på eventuelle faglige spørgsmål.

Temamødet er fra kl. 10-12, det er som sædvanlig gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding skal ske til Rådgivningscenter Århus på telefon 70250000 eller på mail til Raadgivningaarhus@hjerteforeningen.dk, men kan også ske via Hjerteforeningens hjemmeside/kalender.

Sundhedscenteret i Viborg, Toldboden 1, 8800 Viborg
0 kr.